Nejnovější recenze ze sekce Elektrické zubní kartáčky
- splnil očekávání
- Funguje jak má.
Sonický kartáček znám již několik let, ale měla jsem jinou značku. po poruše jsem si objednala od vás a jsem nadmíru spokojenější. děkuji
- podsvícení
- samolepky
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi, velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
Tým TrueLife
- podsvícení
- lehký
Kartáček je tichý oproti ostatním elektrickým kartáčkům, štětinky jemné, elegantní design.
- Výkonný sonický motor s až 48 000 pohyby za minutu.
- Dlouhá výdrž akumulátoru – až 45 dní na jedno nabití.
- Praktické cestovní pouzdro.
- Čtyři režimy čištění – standardní čištění, jemné čištění, bělení, masáž.
Jednou z funkcí, které oceňuji, je dvouminutový časovač, který po každých 30 sekundách upozorňuje na přechod do dalšího kvadrantu úst. Tento systém mi pomáhá udržet rovnoměrnou péči o všechny části zubů a dásní. Kartáček má navíc tři režimy – běžné čištění, bělení a jemnou péči o dásně. Každý z těchto režimů využívám podle potřeby a stavu mých zubů, což mi dává pocit kontroly nad tím, jak pečlivě si zuby čistím. Sencor SOC 4200BL má elegantní a ergonomický design, díky kterému se pohodlně drží a snadno ovládá. Kartáčková hlavice je navržena tak, aby efektivně pokryla zuby a mezizubní prostory, aniž by přitom byla příliš tvrdá na dásně. Čištění je příjemné, ale přitom dostatečně silné, aby opravdu odstranilo všechny nečistoty.
- Výkonný sonický motor s až 48 000 pohyby za minutu.
- Dvouminutový časovač s upozorněním na změnu místa čištění
- Dlouhá výdrž baterie – až 45 dní na jedno nabití.
- Ergonomický design a komfortní použití.
- Čtyři režimy čištění – standardní čištění, jemné čištění, bělení, masáž.
- Praktické cestovní pouzdro.
Potrpím si na důkladnou dentální hygienu a čistotu zubů, od sonického kartáčku Sencor SOC 4200BL jsem očekával, že mi toto zjednoduší. Musím říct, že po několika týdnech používání jsem nadšený a cítím, že moje zuby nikdy nebyly čistější. Je to nesrovnatelné s klasickým manuálním čištěním zubů. Při každém použití mám pocit, jako kdybych právě přišel od zubaře. Hladké zuby, žádný povlak a pocit svěžesti, který vydrží dlouho po čištění.
prostě super
- efektivita čištění díky sonické technologií
- pět režimů čištění
- časovač, který upozorní na změnu místa čištění
- dlouhá výdrž po nabití vestavěného akumulátoru
- elegantní design a pohodlí při čištění zubů
Celkově jsem s kartáčkem Sencor SOC 4211GD opravdu spokojený. Je to kvalitní výrobek, který mi zlepšil péči o zuby. Pokud máte pocit, že by vaše zubní hygiena potřebovala posunout na vyšší úroveň, tento kartáček to rozhodně dokáže. Navíc jeho design i funkčnost dělají dojem, že používáte něco opravdu sofistikovaného, a to je pocit, který člověk v mém věku ocení.
Philips 4300 rozhodně splnil moje očekávání.
Komunikace že strany "NaZuby" vynikající
Produkt divadelní doporučuji
- 4 různé programy
- Baterka dlouho vdrží
- Praktické cestovní pouzdro s UV lampou
- Snadné nabíjení ve skleničce
Nečekal jsem, že mi elektrický kartáček bude tak vyhovovat. Má skvělý výkon, zvládne vyčistit zuby za dvě minuty a ten časovač po 30s mně perfektně vede, abych věnoval dost času každé části úst. Vyhovuje mi i výběr režimů – když potřebuju bělit nebo čistit citlivé zuby, je to jednoduché. Nabíjení ve skleničce je dobrý nápad, je to rychlé a pohodlné. Nejvíc mě ale baví to cestovní pouzdro s UV lampou, protože kartáček si beru i na cesty. Skvělý produkt za tu cenu!
- důkladný čištění zubů
- několik režimů
- nabíjení ve skleničce vypadá dobře
- součástí balení cestovní pouzdro s UV lampou
- pěkný design
- moc nehučí
chtěla jsem posunout svou péči o zuby na vyšší úroveň. S timhle se to rozhodně daří – zuby mám dokonale čisté během dvou minut! Moc se mi líbí různé režimy, můžu si vybrat, co zrovna potřebuju, ať už jemné čištění nebo bělení. Nabíjení v krásné skleničce je nejen praktické, ale i elegantní, v koupelně to vypadá dobře. Oceňuju také cestovní pouzdro s UV lampou, takže mám hygienu zajištěnou i na cestách. Super investice pro zdravé zuby :D
- Je to zatím nejlepší zubní kartáček jaký jsem kdy měl.
- Splňuje požadavky.
- Mělo být přiloženo aspoň pár náhradních kartáčků. Nebo aspoň nabídka na dokoupeni, aby měl zakaznik jistotu, že budou pasovat. Dokupovala jsem k Novadent a bohužel nepasují
Rychlý nákup, chybí rezervní kartáčky, nejsou bohužel součástí výrobku.
Reakce značky Philips
Dobrý den, Evo, děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s kartáčkem spokojena. Jako je tomu téměř u každého prodejce, je doporučeno s výrobky používat originální příslušenství. I zde je tomu tak. S našimi kartáčky Philips Sonicare doporučujeme využívat naše hlavice Philips Sonicare, jejichž nabídku najdete na e-shopu Philips. V případě zakoupení některých modelů kartáčků z vyšších řad, jsou součástí i hlavice (1 či vícero kusů).
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Tým Philips
- Cestovní
- Moderní
- Výkonný s dlouhou vydrží
- Vyměnitelné hlavice
To cestovní pouzdro je opravdu nadčasové. výkonný s dlouho vydrží. Kupoval jsem na doporučení mé zubařky. Hodnotím velmi kladně.
- efektivní čištění zubů
- 4 čisticí a regenerační programy
- Pouzdro s USB konektorem a UV sterilizátorem
Výsledek čištění zubu je opravdu na vysoké úrovni. spousta užitečných programů. Nádherné pouzdro (na cesty) vydrží dlouho nabitý. Doporučuji.
- Vykonny. Spokojenost.
- Vydrží dlouho bez nabíjení
- Světlo při čištění zoubků
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »