Nejnovější recenze ze sekce Elektrické zubní kartáčky
- Nádherně vyčistí a ústní sprcha krásné namasiruje dásně
Super naprostá spokojenost!!
Produkt splnuje ocekavani, doporucuju!
- čistí skvěle
- výdrž baterie zatím týden a pořád není potřeba nabít
- dost citlivý senzor tlaku
- lehce se nechtíc přehodí typ čištění, ale ničemu to nevadí
Skvělé
- jednoduchý
- levný
- na baterii (součástí balení +)
- Rychlost dodání.
- .
- Vhodný na cilivé zuby
- Lehký
- hezký design
Původně jsem ho chtěla vrátit, oproti Philips Sonicare mi přišel poměrně méně výkonný. Nicméně časem jsem si zvykla, zuby čistí spolehlivě a nakonec jsem si i uvědomila, že pro mé vysoce citlivé zuby a křehkou sklovinu je tento kartáček vhodnější. Sonicare mi teď přijde jako zbíječka. :-)
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojena.
Přejeme pěkný den.
Tým TrueLife
Rychlost dodání. Zboží velká kvalita.Určitě doporučuji,náhradní hlavice budu objednávat jen u vás :-)
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojena.
Přejeme pěkný den.
Tým TrueLife
- Sonický
- Výkonný
- Cenově dostupný
- Šetrný
Rychlost až 40 000 stěrů, 4 čisticí a regenerační programy.
Za mě neskutečné dělo, za které jsem moc rád. Čistí opravdu dobře. i moje Zubařka používá podobný typ. Za mě super : )
Ještě jsem nemohl vyzkoušet, protože návod k obsluze je napsán tak malým písmem, že jsem měl problém jej přečíst i s lupou. I skener měl potíže přečíst vše, abych to mohl, pomocí OCR převést do čitelného textu a konečně návod prostudovat. Už ale získávám pocit, že tam některé důležité informace chybí.
Zatím proto výrobek nedoporučuji.
kvalita
- zatím spokojenost, používaný cca týden
- automaticky se nevypíná
- Super kartáček, zuby jsou lépe vyčištěné, nemá chybu. Cena za kartáček je poněkud vyšší, ale stojí za to.
Produkt byl doporučen přímo dentální hygienistkou. jednoduchý na ovládání, postačující 2 rychlosti.
- funkční
Tentokrát jsem byla spokojená. Obsluha v Holešovicích byla na profesionání úrovni a dokázala mi poradit. Škoda že to néní pravidlem.
- Něžný režim
- Měkké nástavce (oproti philipsu nesrovnatelné)
- Jednosvazkový nástavec
- Je mi nepříjemné zavibrování u časovače, který nejde vypnout
Po letech s Philips Sonicare je Curaprox příjemná změna. Má malé nástavce a sensitive je opravdu jemný. Nabízí jednosvazkový nástavec a obecně jsou všechny krásně malinké.
- Všechno došlo v pořádku, úplná spokojenost
- Skvělý zubní kartáček, očekával jsem za tu cenu nějakou zradu a měl posloužit na dovolené. Pracuje stejně jako můj kartácek za cenu 4 tisíce korun. Mám ho a používám cca 3 měsíce a ještě jsem nenabíjel.
Skvělý výrobek, doporučuji
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »