Nejnovější recenze ze sekce Elektrické zubní kartáčky
- Efektivní péče o chrup(doufám)
Velký rozdíl oproti kartáčku. Vibrace zatím nepříjemné, svědí jazyk a rty,ale zuby jsou čisté. Zřejmě to chce vychytat a zvyknout si.
Vydrž baterie nemohu hodnotit, používám pár dnů.
Reakce značky Philips
Dobrý den, děkujeme za recenzi sonického kartáčku. Mrzí nás, že vám kartáček nyní zcela nevyhovuje. Jak však uvádíte, mnohdy je to o nabytí zkušeností a zvyku. Věříme tak, že si postupně najdete k sonickému kartáčku cestu. Co se týče baterie, plné nabití kartáčku trvá 24 hodin. Samozřejmě se počítá mezitím s využitím kartáčku k vyčištění chrupu. Po plném nabití je chod kartáčku až 14 dní.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Tým Philip
- Splňuje očekávání
výborný
Kupoval jsem jiz druhy fo domacnosti, vzhledem k dobrym zkusenostem s prvnim kusem. Pracuji v zbarine muzu jen doporucit. Prvni stal cca 990,- v nejake akci, druhy jsem koupil za 1500,- a nelituju. Je fakt super.
spokojenost
Zubní kartáček skvěle čistí zuby, nakoupila jsem již celé rodině.
Nevýhody nevidím.
- Celkem dobra cena
- Nabijeci zakladna
- Slusna vydrz aku
- Docela hlucny
Prekvapilo, cistejsi zuby nez obyc kartackem. Zmena je znatelna.. ale chce to si chvili zvykat. Za tu cenu dva stroje. Super.. jeste by me zajimal rozdil oproti drahym kartackum.
- čistí dočista dočista
- Malá kontrolka nabíjení
používá ho přítelkyně a je nadšená
Je to opravdu supr pocit po čistění zubu elektrickým kartáčkem Oral-B iO Series 3 Ice Blue. Aj ve 57 rokách.
Produkt jsem zakoupila k narozenínám pro svoji vnučku. Ohodnotit výrobek tedy nemohu
- Je to pouze základní
- Nelze opravovat, pouze vyměnit kus za kus v rámci záruky
- Dá si ho sám do pusy
- Baví to mého sinka
- Různé Barvy
- Jen vrní jak vibračka na telefon nebo jak vibrátor.
Za moc peněz málo muziky! nic to nemá: baterku nabíječku prostě nic. Jen led diodu a mini motorek co se dává do telefonů...
- Čistší zuby
- Přinutí netlačit na zuby
- Dobrá výdrž baterie
Zuby jsou po vyčištění určitě čistší než od obyčejného kartáčků a v mém případě mi kartáček pomáhá abych si tolik netlačily na zuby takže super. Kartáček je dobrý taky na cesty protože na jedno nabití vydrží poměrně dlouho.
- Bohaté balení
- Pěkný design
- Obrazovka
- Snadné nastavení
- Dobrý výkon
- Výdrž baterie pouze asi 20 dní
Kartáček jsem si oblíbil díky jeho funkcím, krásné obrazovce a příjemným hlavicím. Akorát by mohl vydržte déle než 20 dní, ale to způsobuje asi neustálé připojení k WiFi, naštěstí se kartáček rychle nabíjí a lze ho nabíjet i v cestovním pouzdru pomocí USB-C.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »