Nejnovější recenze ze sekce Elektrické zubní kartáčky
- Design
- hezky se s ním čistí zuby
- pomocí chytré inteligence lze kontrolovat nevyčištěná místa
- režim čištění je třeba neustále kontrolovat, protože se sám mění
- chytrá inteligence sice kontroluje vyčištěná místa, ale často ukazuje jako vyčištěná taková místa, která jsem si ještě vůbec nečistila...
Kartáček určitě motivuje při čištění zubů, ale (i když stál přes 3 000 Kč) zdaleka není dokonalý.
- Levný
- Šmejd, co vydrží 2 roky a pak chcípne. Ale mám pro něj náhradní hlavice, tak se mi koupě nového vyplatí, přístě si ale nic od Sencoru nekoupím.
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi se kterou si dovolíme nesouhlasit. Není pravdou, že by zubní kartáčky vydržely pouhé dva roky. Dle našich zkušeností a zkušeností našich spokojených zákazníků tomu tak skutečně není. S pozdravem Sencor.
- pomohl mi,dobrá cena
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi, velmi nás těší Vaše spokojenost s naším výrobkem.
Tým TrueLife
Složité ovládání, nefunkční aplikace.
Kartáček se po uplynutí 2minut sám nevypne. Aplikace nepozná, kde si v reálu uživatel čistí zuby.
- cena, výkon..
- Kartáček je pro syna jako dárek. Sama stejný používám a jsem s ním spokojená.
Jsem spokojená, je levný a plně funkční.
Zatím spokojenost. uvidím, jak se projeví v dlouhodobém používání. Philips sonicare mi odešel dva dny po skončení záruky.
- Snadná montáž a demontáž hlavice
- Čistí dobře
- Cena je vysoká
- Vibrace v ústech není příjemná
- Hlavice po odejmutí z kartáčku sama o sobě nedokáže svisle stát
V této cenové relaci by měl kartáček podávat více informací už na těle kartáčku nikoliv jen v aplikaci. Modelové řady, které to umožňují jsou cenově vyloženě cenově přestřelené! Hlavice po odejmutí z kartáčku sama o sobě nedokáže svisle stát a dokupovat si další stojánky nikdo nechce. Už dlouhé roky používám oscilační kartáčky, takže jsem na tento způsob čištění zubů zvyklý, přesto vibrace v ústech u tohoto modelu nejsou nic příjemného, proto používám velmi jemný režim, asi je to o zvyku.
- Skvěle čístí, předchozí model mi vydrzel 4 roky a vždy s ním byla velká spokojenost
- Kvalita za dobrou cenu
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- čištění zubů je pohodlnější
- šimrání na jazyku a okolí
kartáček mám krátce ,je třeba si na něj zvyknout.
Naprosto dostačující .
- Levný a přesto skvělý
Funkční, praktická krabička na cesty
Sonické kartáčky používám již roky. Tento kartáček má 5 variant vibrací, každý si může vybrat tu, která mu vyhovuje. Je příjemný do ruky. S produktem jsem spokojená
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi vysokofrekvenčních kartáčků Niceboy ION Sonic DuoPack. Pěkný den, Niceboy
Philips Sonicare ProtectiveClean 5100 HX6851/53
Přidáno: 16. července 2024
(naposledy upraveno 16. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- bezproblémové používání
Oral-B iO Series 9 Black Onyx
Daud the knife of Dunwall
Přidáno: 13. července 2024
(naposledy upraveno 18. září 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- LI-ION baterie (ale malé kapacity podle mého názoru)
- Tlakový senzor - skutečně funguje - signalizace led pásku na přístroji, to se jim povedlo.
- Asi funguje
- výdrž baterie - 15 % baterky za zhruba 5 minut čiětění = 6 dnů přibližně, pak nutno dobít.
- Stabilita kartáčku na stole je mizerná
- Při malém ťukanci na stole se rosvítí a píše hello, ocenil bych že kartáček bude reagovat až když já zmáčknu nějaké tlačítko, ale dobře no, zas tak to neotravuje. Asi nějaký vibrační senzor.
- Tato nevýhoda je spíše alegru - absence českého návodu (jak můžou pšonci dát tunu návodů různých jazyků ale sousedi nic, hlavně že zkupují celý trh, divné že, bratani...
- Mohly by na něm být hodinky, myslím ukazatel času, coby ne za ty prachy...
- Požívání kolem 5 - 6 minut se kartáček dost zahřeje ale žádná katastrofa.
- Program je dělaný na 4 minuty a já nevěřím že za tu dobu vyčistí zuby, za 5 minut provozu sám vypne, chci li dočistit, zapnu znova, kartáček to počítá k původnímu odpracovanému času ( např. : 5:45 sekund)
Asi jsem za ty peníze čekal víc. Upřímě mám pocit že šmudlení delší dobu starým oral B kde hlavička se točila doleva a doprava podle mě vyčistila více ale za delší čas. Avšak těžko říct, protože jako kuřák mi kartáček může vyčistit více ale za to se zuby možná více zadělají. TO JÁ PRÁVĚ NEVÍM ! Nemám koho se zeptat ( jo zubařky si myslíte, ... Ta mě pošle do p***e, bohužel, tak u mě).
Aplikaci a bluetooth jsem nezkoušel, takové zbytečné kraviny dnešní doby já nepodporuji, já podřebuji vyčistit zuby...
Mám trochu pocit že mi možná více táhne z pusy o proti starému kartáčku ale nevím jestli to není z krku protože po kovidu mám pocit že už to není jak bývalo.
Ač vypadá jako nový kus technologie, není to žádný zázrak.
Za mě osobně na 5 hvězdiček to tady na heurece není.
Vcelku v zato mám z něj za asi 2 měsíce používání spíš smíšený názor. Čekal jsem na napsáni recenze ale... Dobře funguje, asi čistí, nevím, myslím si že mohl být lepší.
- Množství programů
- Kvalitní čištění