Poradna Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04

Autor: Radim | Vloženo: 11.02.2016 000 17:52 | Témata: Poradna Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04

Radim

Radim

Z jakého důvodu je jedna hlavice menší a druhá větší? V manuálu jsem nic nevyčetl. Děkuji.

  • 12. února 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    dvě různé velikosti hlavic DiamondClean (Standard a Mini) jsou v balení především kvůli možnosti jejich vyzkoušení. Různé typy kartáčkových hlavic totiž vyhovují rozdílným a individuálním požadavkům spotřebitelů. Standardní velikost hlavice vyhovuje pacientům s většími zuby a plní funkci všestranného čištění. Minihlavici zase ocení spíše ženy, ale je vhodná i pro čištění těžko dostupných částí chrupu.

    Dále můžete vyzkoušet i jakýkoliv jiný typ, který je s kartáčkem Philips Sonicare DiamondClean kompatibilní. Konkrétně pak AdaptiveClean (velikost standard), InterCare (standard i mini), Sensitive (standard i mini) nebo ProResults (standard i mini).
    S pozdravem
    Philips

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Radim

      12. února 2016 - Radim

      Děkuji za odpověď. Ještě jsem se chtěl zeptat. Je v pořádku, že mezi tělem a hlavicí je malá mezírka? Prostě, že to nejde docvaknout úplně? A časovač udělá jen krátkou pauzu, ale nikoliv pípnutí jak se píše v manuálu? A do třetice může být nabíjecí stanice stále pod napětím, nebo je lepší ji vyndat ze zásuvky pokud je kartáček nabitý? To bude vše:-) Děkuji.


    • Philips

      15. února 2016 - Oficiální zástupce značky Philips

      Dobrý den,
      malá mezírka mezi tělem a hlavicí je naprosto v pořádku. Pokud hlavice z těla kartáčku během čištění nevypadává, tak je vše, jak má být.

      Časovač - funkce QuadPacer je ideální pomocník pro dosažení rovnoměrně vyčištěného chrupu. Chrup rozděluje na 4 části (kvadranty) a kartáček vás po každých 30 vteřinách upozorní signálem na přechod do dalšího úseku. Jedná se tedy o signál (krátkou pauzu, jak píšete vy), který je možné i zaslechnout.

      Nabíjecí sklenice – určitě může být stále pod napětím. Z důvodů úspor energie ale doporučujeme nabíječku bez nabíjení ze zásuvky vyndat. Baterie kartáčku Philips Sonicare DiamondClean vydrží až 3 týdny bez nabíjení (při používání 2x 2 minuty denně), takže není potřeba dobíjet po každém vyčištění.
      S pozdravem
      Philips


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.